Heerlijke Nacho's met Gehakt en Kaas

Heerlijke Nacho's met Gehakt en Kaas

Niets schreeuwt "feest" en "gezelligheid" meer dan een grote schaal knapperige, cheesy nacho's! Deze versie, beladen met hartig rundergehakt, verse groenten en een trio van gesmolten kazen, is een waar genot voor zowel de ogen als de smaakpapillen. Serveer dit bij een gezellige filmavond, een spelletjesavond of gewoon wanneer je zin hebt in comfortfood. De laagjes van chips, vlees en kaas komen perfect samen tot een hap die je doet smachten naar de volgende. En voor diegenen die het leuk vinden om het wat pittiger te maken, voeg wat jalapeños toe voor die extra kick. Smakelijk eten!

Ingrediënten

Twee zakjes tortillachips (of één grote) 250gr rundergehakt 1 tomaat 1 paprika 1 rode ui 2EL creme fraiche of skyr Geraspte goudse kaas Geraspte gruyere (of andere keuze) Geraspte grana padano (of andere keuze) Optioneel: Jalopenos (kunnen ook na serveren erbij)

Bereiding

Verhit olie in een koekenpan, voeg gesnipperde ui toe en fruit deze aan. Voeg gehakt toe, bak tot het rul is en voeg vervolgens paprika en tomaat toe. Roer de creme fraiche of skyr erdoor en verwarm het geheel. Verwarm de oven voor op 180C. In een ovenschaal: leg laagjes van tortillachips, gehaktsaus en geraspte kazen. Zorg dat de bovenste laag uit kaas bestaat. Bak 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is. Eet smakelijk!

Tijd: 35 minuten

Porties: 4

Tags

Rundvlees Nachos